Inna Pitiļeviča

35 gadi, Balvu nov.

Esmu 4 bērnu mamma. Patīk sportot.

Iesniegtās recenzijas

Latviešu rakstnieku kaķu stāsti

1. uzdevums. Atsauksme par grāmatu

Laba grāmata par kaķiem ar humoru. Lasot, gribas smaidīt! Katrs stasts ar savu raksturu. Un, tik tiešām, nekad nebiju redzējusi kaķi ar vienādu raksturu!

Kastaņkoku neticamais piedzīvojums

Aija Hasinta Smit

1. uzdevums. Atsauksme par grāmatu

Grāmata, kura māca draudzēties un citreiz paļauties uz situāciju. Māca cienīt draugus un mīlēt dabu. Ļoti neuzkrītoši aprakstīts ko daba dod cilvēkam. Daudz krāsainu bilžu, kas patiktu bērniem!

Latviešu rakstnieku suņu stāsti

1. uzdevums. Atsauksme par grāmatu

Šī grāmata liek apdomāt cik labs tu esi saimnieks savām sunim, kā jūtas tavs mīlulis, dzīvojot ar tevi.
Manuprāt, tādus stāstus var lasīt arī mazākajiem bērniem, jo stāsti nav gari un katrs stāsts ir savādāks.

Sandalītes Kreisiņas piedzīvojumi

Darja Žeļeznova

1. uzdevums. Atsauksme par grāmatu

Lieliska grāmata, kurā aprakstītas situācijas, ar kuriem bērni var sastopties savā dzīvē. Neuzkrītoši aprakstīti risinājumi. Un pat vecāku darbs ir izpildīts- pēc katra stāsta ir secinājums, lai pievērst bērna uzmanību pareizajā virzienā.
Ļoti ieteiktu šo grāmatu lasīt bērniem priekša un pat vairākas reizes!

Ābeļkalna noslēpums

Grieta Baula

1. uzdevums. Atsauksme par grāmatu

Mīļš stāsts pilns ar brīnumiem. Māca ieskatīties sev apkārt un redzēt brīnumus sīkumos. Ka arī cienīt dabu un dabas veltnes. Manuprāt, par maz zīmējumu. Bet tas namaisa visu iztēlot.

Žirafīte steidz palīgā

Edgars Dūmiņš

1. uzdevums. Atsauksme par grāmatu

Lasot šo grāmatu, man bija sajūta, ka Žirafīte grib līdzēt visiem pēc kārtas, pat ja pašai nav ne jausmas ko dara. Protams, palīdzēt radiem un draugiem ir labi. Bet dzīvē gadās, ka tavas palīdzības nevajag. Un to vienmēr jāpatur galvā. Piemēram, viss ir pozitīvi, Žirafīte visur, kur var vinnē. Un kad viņai apnīk, viņa atļauj vinnēt arī draugiem. Bet kā jūtas tie draugi kuriem tikai atļāva būt pirmiem tur, kur viņi ir labākie?
Grāmata ļoti pozitīva un virzīta, lai iemācīt bērnu draudzēties. Bet tomēr bērnam vēl jāpaskaidro, ka nedriks zaudēt sevis tajā draudzībā.

Herbe ar lielo cepuri. Ilustrēts izdevums

Otfrīds Preislers

1. uzdevums. Atsauksme par grāmatu

Manuprāt, šīs stasts par to, kā bieži mēs baidāmies no kaut ka jauna, pat ja ne reizi to neredzējam, nemēģinājam. Ka, citreiz, vajag iziet no savas komforta zonas, lai atrast jaunus draugus, lai pārdzīvot kaut ko labu, pat ja no sākuma tas neizskatās labi. Lai uzzināt kaut ko jaunu, cilvēkam uz laiku jāpārstāj darīt rutinas darbus un jāpaskatas apkārt. Varbūt tieši tajā laikā, kads izdarīs to pašu un dzīvē sāksies jauns posms ar jaunām jūtām un interesantiem notikumiem!

Vārnas

Laura Vinogradova

1. uzdevums. Atsauksme par grāmatu

Biju šokēta, kad grāmatas vidū nomira galvena varone. Sannai neizdevās atrasts sevi šajā pasaulē. Tomēr izrādās, ka viņas sirds turpina dzīvot citā cilvēkā.
Liaj, izskatās, dzīve apstājas, pēc mammas nāves. Viņa nevarēja pieņemt sevi, jo izskatās pēc čigānietes. Un tikai dēļ tiem cilvēkiem, kuri parādās viņai apkārt, kuri dod viņai mieras sajūtu un kuri turpina dzīvot, neskatoties uz dzīves apstākļiem, Lia sāk pieņemt sevi. Saprot, ka viņai nevajag būt "ka visi", ka viņa tapāt ir skaista un viņai blakus ir īstie cilvēki.
Grūti peteikt, vai pusaudži varēšot uztvert šo grāmatu. Viegli lasāma, bet dēļ mazas dzīves pieredzēs, varētu traktēta savādāk... Mums visiem jāmācās no Ritas tantes, lai dzīvot mierā ar sevī un atrast sevi un savu ceļu šajā pasaulē!