Linda Šumeiko

29 gadi, Limbaži

Mācos lasīt un mācu to darīt arī savam bērnam...

Iesniegtās recenzijas

Sandalītes Kreisiņas piedzīvojumi

Darja Žeļeznova

1. uzdevums. Atsauksme par grāmatu

Pieci interesanti un aizraujoši piedzīvojumu stāsti par sandalīti Kreisiņu un viņas māsiņu Labiņu. Stāsti atspoguļo patiesu draudzību, māca, pieklājību, laipnību, un drosmi. Grāmatiņa ar ļoti interesantām un neparastām ilustrācijām.

Muris zoodārzā

Ruta Svaža

1. uzdevums. Atsauksme par grāmatu

Stāsts par meiteni Baibu, kas kopā ar mammu devās apmeklēt Zoodārzu. Kamēr mamma aizrautīgi runāja ar kādu sen satiktu paziņu un viņas mazuli , Baiba devās Zoodārza izpētē. Pa ceļam sastopot dažādus ārzemju dzīvniekus , īpašu uzmanību pievērsa dzīvnieciņš - Surikats. Kas uzrunāja Baibu un tai pastāstīja brīnumus, ka viņas sen pazudušais mājas mīlulis Muris atrodas Zoodārzā meža kaķu nožogojumā. Baiba priecīgi skrēja satikt savu sen pazudušo draugu un kāda laime un prieks atrada to ... Grāmata ir skaisti ilustrēta , aizraujoša, bet grāmatas beigās bija neliela vilšanās, ka tā tik ātri beidzās. Ieinteresēja, kas Baibu un Muri sagaidīja, kad mamma viņus ieraudzīja, kas zin varbūt turpinājums sekos...

Mazā kamenīte Bumbulīte

Brita Sabaga, Maite Kellija, Joelle Turloniasa

1. uzdevums. Atsauksme par grāmatu

Krāšņi ilustrēta grāmata ar skaidru vēstījumu: esi pats, tici sev, un tu varēsi visu! Manuprāt, ļoti iedvesmojoša grāmata. Tu vari staigāt no viena kukainīša pie otra un neviens nepateiks , kas ir tieši tava panākumu atslēga. Kā izradījās noskaidrojot no Doktora Dundura nepieciešama bija tikai drosme, lai viss izdotos. Mazajiem spārniņiem un apaļajam ķermenim nebija nozīmes, galvenais bija saņemties un ticēt saviem spēkiem. Tā teikt atbilde ir Tevī pašā, lai kaut kas izdotos. Ļoti iedvesmojoša un vienkāršā valodā aprakstīta bērnu grāmatiņa .