Kristīne Ķilpe

39 gadi, Limbaži

Man patīk vasara un aktīvs dzīvesveids,taču ļoti patīk arī grāmatas un lasīšana vakarā. Darbs arī saistīts ar grāmatām un cilvēkiem, patīk izlasīt un ieteikt citiem lasītājiem!

Iesniegtās recenzijas

Kitija un glābšanas operācija Mēnessgaismā

Pola Herisone

1. uzdevums. Atsauksme par grāmatu

Šī nu gan ir maza jautra grāmatiņa ar ilustrācijām, kas aizrauj bērnus un interesanti pieaugušajiem paklausīties, ko tas bērns lasa:). Jauka grāmata, pamācoša, kā censties piepildīt savus dzīves uzdevumus. Grāmata par DROSMI, saņemšanos un izpalīdzību.
Kas ir Kitija?- vienkārša meitene, kas spēj sarunāties ar kaķiem un viņai ir SUPERSPĒJAS!
Nozīmīgākā atziņa no grāmatas "Tu esi drosmīgaāka, nekā tu domā!"

Lāču karalis. Dzīvnieku slepenā dzīve

Vanesa Valdere

1. uzdevums. Atsauksme par grāmatu

Ļoti patiesa grāmata par lāču dzīvi un dzīves gaitām no dzimšanas līdz pieaugšanai. Patiks dabas mīļotājiem. Grāmata parāda lāču bērna gaitas, tā ir reizē pamācoša grāmata arī bērniem, pusaudžiem, liek aizdomāties un saprast dzīves skaudro pusi. Ilustrācijas ļoti trāpīgas, lieliski papildina tekstu un satura uztveri. Iesaku izlasīt skolēniem vasarā- viegli un ātri un skaista grāmata!

Šīlas dienasgrāmata jeb Kā man laukos gāja

Brigita Andermane

1. uzdevums. Atsauksme par grāmatu

Grāmata par sunenīti vārdā Šīla- par tās vasaras piedzīvojumiem. Laba lasāmgrāmata bērniem,kam nepatīk gari teksti. Visvairāk patīks tiem , kam patīk suņi. Un Šīla ir patiešām jauks, labestīgs suns, kas parāda arī suņa dabu un instinktus. Var lasīt kā vakara pasaciņas, arī grāmatas ilustrācijas mīlīgas un iztēli rosinošas.

Cerību burbuļi. Neparasti dzejoļi un jautri smaidāmpanti

Pērs Aksels Prics

1. uzdevums. Atsauksme par grāmatu

Šī ir viena no jaukākajām dzejoļu grāmatām! Lieliska lasīšanai gan bērneim, gan vecākiem kopā ar bērniem. Dzejoļi tik mūsdienīgi, moderni un arī patiesi. Caur dzejoļiem bērns var aizdomāties par savām ikdienas lietām, kā arī iemācīties ko noderīgu. Ir dzejoļi, kas pēc ilustrācijām vien iespiežas atmiņāI Iesaku šo grāmatu katram pašķirstīt, palasīt, izpētīt!