Lote Skuja

6 gadi, Cēsis

Man ļoti patīk lasīt grāmatas. Pati jau spēju izlasīt grāmatas no 5 gadu vecuma. Dažreiz lasu priekšā arī savam brālim, jo viņš vēl nemāk lasīt pats. Man patīk no papīra taisīt dažādus dzīvniekus, rotājumus, taisīt krellītes, ārstēt un zīmēt. Man patīk braukāt ar riteni un spēlēt galda spēles. Man ļoti labi sanāk peldēt. Esmu piedalījusies arī peldēšanas sacensībās.

Iesniegtās recenzijas

Apzagta Krupja kundze. Brāļu Sesku detektīvaģentūra

Agija Staka

1. uzdevums. Atsauksme par grāmatu

Man patika seski, jo viņi izglāba krupieni. Man arī patika seski detektīvi, jo es arī gribētu kļūt par detektīvi un daudz ko uzzināt. Es ieteiktu šo grāmatu citiem neizlasīt, jo viņā bija tikai uzdevumi un nebija teksti kā citās grāmatās. Varbūt var maziņiem paskatīties šo grāmatu.

2. uzdevums. Ko tu zini par dzīvniekiem?

3 fakti par sesku:
1)Sesks ir sastopams gandrīz visā Eiropā
2) Sesku kažoki ir tumši brūni vai melni
3) Sesku tēti ir lielāki par mammām

3. uzdevums. Grāmata - kino!

Kitija un glābšanas operācija Mēnessgaismā

Pola Herisone

1. uzdevums. Atsauksme par grāmatu

Man patika, ka Kitija izglāba kaķēnu. Kitijai bija kaķkomanda – Ķirbītis, Figaro, Feja un Katsumi. Viņi palīdzēja Kitijai. Man ļoti patika Kitijas komanda, kur bija interesanti kaķēnu nosaukumi. Kitija ir kaķu meitene. Dienā viņa ir meitene, naktī kaķis, kas ir gatavs piedzīvojumiem. Ļoti interesanta grāmata. Es ieteiktu izlasīt šo interesanto grāmatu citām meitenēm, jo viņa bija ļoti aizraujoša. Es viņu gribētu lasīt vēl vairākas reizes.

2. uzdevums. Ko tu zini par dzīvniekiem?

Trīs fakti par kaķiem:
1)dažreiz kaķi grauž istabas augus, taču daži no tiem kaķim ir indīgi, piemēram, efeja, difenbahija, acālija, puansetija un filodendrs
2)ķert peles kaķis ir jāiemācās. Pielavīties, lēkt un kost tie vingrinās jau pirmajās nedēļās pēc dzimšanas. Kad jaunie kaķi ir jau apmēram piecas nedēļas veci, māte sāk īstas apmācības.
3)spīdošās kaķa acis agrākos laikos bieži biedēja cilvēkus. Taču tā ir tikai dabas viltība, lai uzlabotu redzi krēslā.

3. uzdevums. Grāmata - kino!

Muris zoodārzā

Ruta Svaža

1. uzdevums. Atsauksme par grāmatu

Baiba pazaudēja Muri, bet atrada zoodārzā. Baiba ar savu mammu devās uz zoodārzu. Viņa tur sastapa dažādus dzīvniekus. Man patika, ka mežacūkas rukšķēja un ēda. Patika, ka surikats zināja Baibas vārdu un kur ir Muris. Patika tīģeri, jo pie viņiem bija kaķis Muris. Man patika, ka flamingo dejoja baletu.
Es ieteiktu citiem izlasīt šo grāmatu, tāpēc ka viņa bija ļoti interesanta

2. uzdevums. Ko tu zini par dzīvniekiem?

3 fakti par mežacūkām:

1. Ziemā mežacūkai uzaug biezs kažoks
2. Mežacūkām ļoti patīk peldes un dubļu vannas
3. Lai gan mazuļi parasti dzimst pavasarī, reizēm tie piedzimst rudenī

3. uzdevums. Grāmata - kino!