Regīna Linde

12 gadi, Rīga

Es dzīvoju Rīgā. Nodarbojos ar regbiju, sporta peldēšanu un mūzikas skolā mācos vijoli. Zvaigznes ABC lasīšanas stafetēs esmu piedalijusies jau agrāk šī man ir trešā vai ceturtā kurā piedalos. Esmu gramatu tārps. Ezmu izlasijusi gandrīz visu bērnu nodaļu, un arī mazliet no pieaugušo grāmatām. Manas mīļākās grāmatas ir "Kā mans tētis atrada sev sievu" un no pieaugušo "Paganīnī lāsts"

Iesniegtās recenzijas

Saules sargātāja

Maja Lunde

1. uzdevums. Atsauksme par grāmatu

Šī grāmata bija ļoti interesanta, un pēc manām domām ar vis skaistākajām ilustrācijām kādas jebkad grāmatās esmu redzējusi. Pēc manām domām man liekas ka autore ir mēģinājusi pastastīt par to ka, lai ko daba ir izdarijusi (sagrāvusi mājas, dzēsusi cilvēku dzīvību) viņa to darija "neapzināti". Jo daba nezin ko dara, viņai nav prāta viņa nedomā viņa vienkārši to dara. Es domāju ka uz dabu nevajag vainoties jo daba nav cilvēks kuram ir jūtas un prāts, pēc manām domam dabai tas ir kā instikts. Visus šos (apm.) 4,54 milijardus gadu kopš ir pastāvējusi pasaule daba to dara.
Un jā, es iesaku šo grāmatu citiem. Jo tā ir par mīlestību draudzību, par skumjām un savtīgumu ka pārvēršas rūpēs un raizēms par (galvenās varones) Lilijas ciemu, draugiem un ģimeni.

2. uzdevums. Ko tu zini par dzīvniekiem?

Viens no grāmatas galvenajiem varoņiem ir suns vārdā Suns. Tāpēc rakstīšu trīs vis interesantākos faktus ko atradu par suņiem.

1. Kucēniem ir 28 zobi, bet pieaugušajiem - 42.

2. Mitrs deguns ir nepieciešams lai noteiktu virzienu no kura nāk smarža.

3. Vienu gadu vecs suns ir tikpat nobriedis kā 15 gadus vecs cilvēks.

3. uzdevums. Grāmata - kino!